Vietnam en Cambodja november 09

Welkom op onze Reislog!

Hallo en welkom oponze reislog!

Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waarweons bevinden en waarwe zijngeweest! Meer informatie vind je in het profiel.

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voorde mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

Wezien je graag terug oponze reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!

Leuk dat je metons meereist!

Samuel, Steve, Tim en Wouter

Beiregoed

Kan ik hier tickets voor Jantje Smit boeken?

Anoniem

Gelieve Steve terplekke achter te laten

Dank u!

Frieda van de bakker

Liefste Steve, ik ga je enorm missen. Je Frieda!

Lise

Spijt komt altijd te laat zeker? Maar ik gun t jullie volledig en zal jullie blogje zeker volgen! En achteraf diner bij mij om jullie verhale te hore! x

De Van Eylen

Waar is diene foto van den Tim zen kapsel?

Anthony

Is er al iemand gewond geraakt? Sam misschien?

Gérard

aangezien er nog geen nieuws is, tip ik op een crash of zitten ze vast in een chinese gevangenis voor vermeende spionage

Marijke

Hopelijk zijn jullie ondertussen al ergens in de buurt van Vietnam beland? Wat is het uiteindelijk geworden?

Denim

En wie is er al ziek geworden van de naart-het-schijnt ooh zo lekkere malariapillen?

Simon

Waar blijven die eerste foto's jongens??

marjolein

he guys, da's nog 's waar je het voor doet! ik ben blij dat jullie een vakantie hebben, die je nooit meer vergeet...ik blijf jullie volgen, veel te leuk!
de chocola was heeeeeeerlijk! geniet ervan, groetjes,
marjolein

de overbuur van Steve

Beste Steve, toen je vorig jaar naar Peru ging had je mij beloofd een lama mee te brengen. Maar vermits die niet in je koffer raakte heb ik hem niet gekregen. Wel voor dit jaar weet ik wat ik wil: of een makaak of een resusaap (die passen beter in je koffer)...dan kan ik die bij mijn nijlpaard, boa, walvis en kaketoe zetten. tx

de overbuur van Steve

PS: oh ja en als het even kan... eentje met vooral veel bruine kleuren in. nogmaals tx

de overbuur van pieter

een aap kan ik niet garanderen. het zal wel iets exotisch zijn ;)

francine van tervuren

Steve het ziet er een mooie reis uit

Groetjes uit het koude Belgié

meter tervuren

kom gezond terug met beetje zon

Groetjes van Mémé